Over ons

OVER ONS

Wie zijn wij

In 2012 is Erwin Ahles een bedrijf gestart dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd op stucwerk. Er komt veel bij kijken om een wand perfect glad te krijgen. Door de expertise die Erwin door de jaren heen heeft ontwikkeld, weet hij precies hoe hij u kan adviseren op het gebied van stucwerk. Naast stucwerk kunnen wij u ook voorzien van al het materiaal dat u nodig heeft wanneer u uw wanden een kleur wilt geven. Maar u kunt alles natuurlijk ook overlaten aan ons. Het unieke aan dit bedrijf is dat wij werken met Italiaanse kwaliteitsproducten van Rives die niet in bouwmarkten te verkrijgen zijn. Er is geen ander bedrijf in Nederland dat met deze producten werkt. Met Rives creëren wij de mooiste beton- en metaallooks die nog bijna niemand in huis heeft. Dit maakt onze werkwijze niet alleen uniek, maar vooral ook heel divers.

Heef u vragen?

Whatsapp Image 2021 04 26 At 11.19.37 (5)
KIEZEN

Voor particulieren en bedrijven

Naast dat wij particulieren graag helpen met het design van hun wanden, staan wij ook klaar voor bedrijven en aannemers. In het kader van bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten werken wij graag samen om alle woningen behang- en verfklaar te maken, zodat de nieuwe bewoners meteen aan de slag kunnen met de inrichting van hun nieuwe stulpje.

Wij stuken alles op de manier die u uitkiest en kunnen u tevens voorzien van alle producten die nodig zijn om zelf aan de slag te kunnen gaan.

RECENTE PROJECTEN

Recente projectfoto's