Machinaal stuken

DIENSTEN

Machinaal Stucwerk

Voornamelijk bij nieuwbouwprojecten wordt machinaal stucwerk ingezet, maar dat wil niet zeggen dat het bij andere projecten niet kan. Machinaal stucwerk heeft als voordelen dat er een bepaald tempo aangehouden kan worden. Hoe groter het oppervlak, hoe beter de techniek tot zijn recht komt. Hierin bieden wij gipsspuiten, spackspuiten en dunpleister spuiten.

Whatsapp Image 2021 04 26 At 11.17.40
DIENSTEN

Verschillende soorten

Gipsspuiten
In korte tijd worden grote oppervlakken verf- of behangklaar gemaakt. Dit is de juiste keuze als u bent verbonden aan een strakke planning en u weinig tijd heeft.

Spackspuiten
Hierbij wordt er op een zeer efficiënte en snelle manier een structuurpleister tegen de wand aangebracht die gunstig uitpakt voor uw portemonnee. Ondanks dat deze pleister goedkoper is, zorgt die wel voor een prachtige, moderne en strakke uitstraling.

Dunpleister spuiten
Bent u de eerste bewoner van een woning en moet nog alles worden gestuukt? Dan zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk klaar is om te kunnen behangen of verven. Per verdieping zijn we 1 dag bezig waarna alles 24 uur moet drogen. Daarna zijn alle wanden klaar voor verdere afwerking.