Sier pleisters

DIENSTEN

Sier pleisters

U zoekt stucwerk dat lang meegaat, niet snel scheurt en stoot- en schrobvast is? Dan kunnen wij u voorzien van korrelpleisters die textuur aan de ruimtes in huis geven. De spachtelputz die wij gebruiken komt in diverse kleuren en korrelmaten. De korrelmaat kunt u zelf kiezen en is tussen de 0,8 en 2 millimeter. Daarnaast leveren wij ook een microdesign sierpleister aan. De korrels van dit design zijn maar 0,2 millimeter waardoor de wand een uitstraling van een gladde muur krijgt, maar wel alle voordelen heeft van spachtelputz. Deze sierpleister is tevens in allerlei kleuren te verkrijgen.

Wilt u uw plafond wel gestuukt hebben, maar wenst u een andere textuur? Dan kan dat natuurlijk ook. Vraag gerust naar meer informatie!

Luxury white wall design bas-relief with stucco mouldings roccoco element
OVER ONS

Wie zijn wij?

In 2012 is Erwin Ahles een bedrijf gestart dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd op stucwerk. Er komt veel bij kijken om een wand perfect glad te krijgen. Door de expertise die Erwin door de jaren heen heeft ontwikkeld, weet hij precies hoe hij u kan adviseren op het gebied van stucwerk. Naast stucwerk kunnen wij u ook voorzien van al het materiaal dat u nodig heeft wanneer u uw wanden een kleur wilt geven. Maar u kunt alles natuurlijk ook overlaten aan ons. Het unieke aan dit bedrijf is dat wij werken met Italiaanse kwaliteitsproducten van Rives die niet in bouwmarkten te verkrijgen zijn. Er is geen ander bedrijf in Nederland dat met deze producten werkt. Met Rives creëren wij de mooiste beton- en metaallooks die nog bijna niemand in huis heeft. Dit maakt onze werkwijze niet alleen uniek, maar vooral ook heel divers.